Waterschap Vechtstromen

Omgevings- en projectcommunicatie voor diverse projecten bij de Overijsselse Vecht.
Door de project- en omgevingscommunicatie in goede banen te leiden, kunnen projectleiders zich op de inhoud concentreren, T-inspiration komt met gedegen strategisch communicatieadvies en ondersteunt bij de ontwikkeling van middelen, maar neemt ook werk uit handen bij de organisatie van bijeenkomsten.

 

Klanten aan het woord

Anke Wiegmans (Teamleider Bestuur & Organisatie waterschap Vechtstromen)

Renilde is dé adviseur communicatie voor één van de vlaggenschepen van waterschap Vechtstromen: de Vecht.
Van grens tot grens kent zij de issues in de omgeving en van de betrokken inwoners en organisaties. Samen met collega’s zorgt zij dat de projecten in en rond Vecht gedragen worden en doordacht vorm krijgen. Haar strategisch vermogen en daadkracht zijn hierin van doorslaand succes.

Iwan Brinkhuis (projectleider waterschap Vechtstromen)

Wat mij betreft zit de kracht in de praktische projectmatige aanpak van communicatie in mijn (onze) projecten. Strategisch denken en als het nodig is, in staat zaken snel te organiseren. Daarnaast kom je je afspraken na en dat vindt ik een belangrijke eigenschap van adviseurs die ik inhuur.

Alwin te Rietstap (projectleider bestuursdienst Hardenberg-Ommen)

Belangrijkste kenmerk in de samenwerking is vertrouwen. Vertrouwen in de zin van los durven laten, omdat zaken verder komen. Ook in vertrouwen in de goede intenties. Niet werk doen in opdracht van de opdrachtgever, maar eigenaarschap in de projecten en de daarbij behorende betrokkenheid. Door de zelfstandige, maar zeker niet individualistische werkwijze, geeft dat ruimte om als projectleider de hoofdlijnen te bespreken om het daarna los te kunnen laten. De kracht zit wat mij betreft in ervaring en zelfstandigheid. Strategisch denken, maar ook weten wat er feitelijk georganiseerd moet worden om tot resultaat te komen. Daarin kunnen delegeren, maar ook zelf stappen zetten. Die brede range aan vaardigheden en kwaliteiten zijn onderscheidend. Niet óf heel strategisch denken óf zaken heel goed organiseren, maar tot beide heel goed in staat zijn.