Visie en kracht

Enthousiast, to the point en met kennis van zaken. T-inspiration is een bureau wat ondersteuning kan bieden bij complexe projecten, zorgen dat je met vertrouwen zaken uit handen kan geven. Onze visie is dat je naar buiten moet kijken om verder te komen.

Omgevingsmanagement, projectcommunicatie en eventmanagement. Communicatiestrategie en advies tot organisatie en uitvoering. Creatief, nuchter, flexibel, fris, productief en doelgericht.

Wij houden van uitdagende projecten en uiteenlopende communicatievraagstukken.
Onze kracht? Inmiddels ruime ervaring met projecten voor de (semi)overheid, een groot netwerk én altijd focus op resultaat. Meedenken, vernieuwing brengen, graag een stap vooruit, of juist terug als dat nodig is. Niet alleen werk doen in opdracht van de opdrachtgever, maar eigenaarschap in de projecten en de daarbij behorende betrokkenheid. Je ingraven in een project en strategie combineren met realiteit en praktijk.

Door een groot netwerk en een goede samenwerking met verschillende communicatiebureaus is er een back-up team met communicatieprofessionals binnen handbereik.